Restauracja
Menu
Restauracja Hotelu Rubin to prawdziwa uczta kulinarna dla miłośników kuchni europejskiej i nie tylko. Menu tworzymy z pasją i w oparciu o wieloletnie doświadczenie naszych kucharzy. Stale poznajemy gusta odwiedzających nas Gości, obserwujemy również kierunki kulinarne, cieszące się aktualnie największą popularnością. Z takiego połączenia powstało wyjątkowe menu, które z powodzeniem zadowala podniebienia naszych Klientów.
Restauracja Hotelu Rubin, to przede wszystkim ukierunkowanie na doskonałą jakość produktów. Każde danie powstaje ze świeżych składników, które zakupujemy tylko od sprawdzonych dostawców. Posiadamy także własny ogródek ze świeżymi ziołami, które dodajemy do potraw. Menu zawiera zarówno dania mięsne, jak i wegetariańskie oraz wegańskie.
Nasza restauracja organizuje także cateringi dla firm oraz osób prywatnych. Przygotowujemy również lunche, które można zamówić z opcją dowozu do Klienta lub zakupić na wynos.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą kartą dań.
Menu hotelu rubin
Zupy
Włoska zupa warzywna
gulaszowej – wołowej
Przystawki
Serwowany z dodatkami, wędzoną słoniną, majonezem
lubczykowym i żółtkiem
Serwowane w sosie winno-maślanym
Serwowane z dresingiem limonkowym i sałatą lollo rosso
Sałaty
Serwowana z sałatą rzymską, sosem z anchois, filetem
z kurczaka, pomidorkami koktajlowymi, grzankami,
czerwoną cebulą, grana padano o boczkiem
Serwowane z oliwą smakową i burratą
Mięsa
Serwowany z borowikami, smardzami, demi glaze i ziemniakami cocotte
Serwowany z grillowanymi warzywami, mixem sałat, frytkami stekowymi i sosem
Serwowany z serem cheddar, chilli majo, sałatą,
pieczarkami z cebulą, frytkami i sosem pieprzowym
Serwowany z grillowanymi pieczarkami, sosem pieprzowym, aioli oraz frytkami
Serwowany z kapustą zasmażaną oraz ziemniakami smażonymi z boczkiem
Serwowany z serem cheddar, sosem BBQ, warzywami i frytkami
Serwowany z sałatką azjatycką, majonezem smakowym
i frytkami stekowymi
Serwowane z sałatką Colesław, frytkami i sosem whisky
Ryby
Serwowany z sałatą, warzywami, szparagami, sosem
holenderskim i francuskimi ziemniakami
Serwowany z frytkami, surówką i dresingiem limonkowym
Makarony
Serwowany z quanciale, grana padano i pecorino
Z sosem pomidorowo-smietanowym z dodatkiem wódki
Serwowany z kurczakiem, chilli, limonką i orzechami
Kuchnia wegetariańska
Serwowany z warzywami, frytkami lub miksem sałat
z sosem borowikowym
Dania dla dzieci
Serwowany z ryżem lub gnocchi oraz marchewką z groszkiem
Desery
z marakują, owocami sezonowymi i kremem mascarpone
Napoje zimne
Coca-cola, coca-cola zero, Fanta, Sprite, Tonic Kinley
Sok Cappy pomarańczowy, jabłkowy
Fuzetea cytrynowa, brzoskwiniowa
Woda Kropla Beskidu gazowana / niegazowana
Cytrynowa, arbuzowa
Pomarańcza
Napoje ciepłe
Piwo
z browarów radomskich
bez alkoholowy
Drinki
whisky, sok z cytryny, syrop cukrowy
prosecco, aperol, woda gazowana
rum, syrop cukrowy, woda gazowana, limonka, mięta
wódka, syrop cukrowy, sok z limonki, pulpa z marakui, prosecco, woda
Jagermeister, whisky, syrop klonowy, skórka z pomarańczy
Alkohole